Reserves On-lineReserva Pistes amb antelació.

Totalment autònoma, senzilla i flexible.

Sense sortir de casa.

Reservar Pista
Padel Perellò Padel Perellò Padel Perellò Sauna Padel Perellò

Normes d'ús:


reserva pisa


Amb les noves mesures d’Estat d’Alarma amb el toc de queda des del 25/10/2020 no es poden reservar pistes de padel de 21h a 24h fins a nou avís.

Normes d’us en la desescalada pel cas Covid-19

- A partir del 23 de Novembre de 2020 ja es poden utilizar les pistes exteriors de padel a l’aire lliure.
- Així que podeu jugar a la pista individual 1x1 i a la pista doble 2x2 sense contacte físic entre els jugadors/es.
- No pot accedir al recinte cap altra persona a part dels jugadors/es que tinguin cita prèvia per jugar a la hora indicada a la seva pista.
- Els vestuaris fins a nou avís estarán fora de servei
- La sauna fins nou avís continua fora de servei, disculpin les molésties.
- A la zona interna de l’edifici per accedir a la pista a l’aire lliure s’ha de fer us de la mascareta i aconsellem no utilizar l’ascensor i pujar i baixar de la pista per les escales comunitàries.
- Per insertar el codi per accedir a la pista en el teclat digital us heu de netejar les mans amb gel al igual que per obrir i tancar les portes d’accés.
- Gràcies per la seva col·laboració i comprensió per qualsevol dubte pot posar-se en contacte amb nosaltres al 606451627

COM FER LA RESERVA:

Pàdel Perelló, posa a disposició de l'usuari un sistema per poder reservar pista amb antelació, de manera totalment autònoma, sencilla i flexible. Sense sortir de casa, i dedicant-hi tan sols un parell de minuts.

RESERVA des de la WEB:
- Entrar a la pàgina web www.padelperello.com
- Clicar reservar pista
- Si ets nou usuari, omplir un formulari per tal de donar-se d´alta com a tal.
- Un cop ja ets usuari registrat, només caldrà, DNI i CONTRASENYA.
- NOVA RESERVA, on surt desplegable, que hi ha les opcions lliures per a reservar pista. Triar dia, pista i franja horària que es vol fer la reserva.
- Confirmar la reserva.
- Fer el pagament amb targeta.
- Rebrà al seu telèfon mòbil un codi per tal de poder accedir al recinte (des de 30 minuts abans de la reserva).


SI PER CAUSES METEREOLÒGIQUES, O QUALSEVOL ALTRE CAUSA AL·LIENA A L'USUARI, AQUEST NO POT FER ÚS D'UNA RESERVA, QUE ES POSI EN CONTACTE AMB PÀDEL PERELÒ, O TRUCANT AL TELÈFON D'EMERGÈNCIES 609 309 350 . DISPOSARÀ D'UN DIPÒSIT, DE LA QUANTITAT DE L'IMPORT SATISFET, PER PODER FER UNA ALTRA RESERVA QUAN L'USUARI HO CONSIDERI OPORTÚ.

DRETS AL RESERVAR

El sol fet de ser usuari de Pàdel Perelló, i d'haver fet la reserva de pista, comporta el següent:

- Amb el codi que se li dóna al fer la reserva, podrà entrar al recinte 30 minuts abans de l'hora que té la reserva. Aquest codi caduca 1 hora després d'acabar la partida, per tant, disposa de 1 hora per disfrutar dels altres serveis (sauna, màquines vending...)
- Fer ús del la SAUNA, vestidors, màquines vending, dutxes i serveis WC.
- Fer ús de la seva reserva, durant el període per el qual ha reservat.

Tot usuari té l'obligació de respectar tot el recinte i tenir cura del seu entorn. Fer un bon ús de les instal·lacions, complir amb unes normes i costums civilitzades, i pensar que al darrera teu hi ha un altre com tu que vol disfrutar de l'esport d'una manera digna i en un espai acollidor.