Reserves On-lineReserva Pistes amb antelació.

Totalment autònoma, senzilla i flexible.

Sense sortir de casa.

Reservar Pista
Foto 1

Contacte:

mapa

PADEL PERELLO
C/ Mas Falgas, 8,
17180 Vilablareix
Horari d'atenció al client de dilluns a divendres de 9-13 i 15-19: 606451627

Si té consultes, o vol fer-nos arribar algún missatge, no dubti en enviar-nos un correu a través d'aquest formulari de contacte.

Nom:

E-mail

Telèfon:

Missatge

He llegit i accepto la política de privacitat.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades recollides mitjançant la complementació del present formulari i l’enviament del posterior correu electrònic, seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de PADELPERELLÓ*, amb la finalitat d’oferir-li els nostres serveis de gestió i organització d’activitats esportives i lúdiques, de mantenir-lo informat per qualsevol mitjà de comunicació, inclosos els mitjans electrònics, de les nostres accions comercials, així com per gestionar qualsevol altra relació que mantingui amb nosaltres. No obstant això, per poder rebre les nostres comunicacions comercials per mitjans electrònics haurà de marcar la casella d’acceptació per la recepció de missatges electrònics que figura al formulari d'alta.
PADELPERELLÓ*, manifesta que compleix totes les mesures de seguretat i requisits legals mencionats al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre i a la L.O.P.D. 15/99 de 13 de desembre, que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal incorporades als nostres fitxers, que es conservaran amb caràcter confidencial, llevat de les remissions necessàries per a la tramitació de la seva comanda i les d'obligat compliment que estipula la llei.
Així mateix, l’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’adreça de correu electrònic info@padelperello.com., indicant la referència LOPD.
PADELPERELLÓ*, és una marca de Naus i Oficines Perelló S.L.